Jeg har fået et nyt iPhonecover, som beskytter mig mod stråling

Sponsoreret indhold!

Jeg er en af de der kiksede typer, som sover med sin telefon under hovedpuden. Jeg bruger den som vækkeur, og for at kunne sove for alle Johans sondepumpelyde, så sover jeg med ørepropper. Det betyder selvfølgelig, at jeg ikke kan høre alarmen, men til gengæld fungerer det rigtig godt med den vibrerende alarm under hovedpuden.

Det har været med lidt blandede følelser, at jeg hver aften har lagt telefonen under puden, det er jo ikke så sundt i forhold til stråling, at have telefonen liggende så tæt på hovedet i længere tid ad gangen. Og jeg vågner da også ofte med hovedpine.

RadiCover blev løsningen

Derfor greb jeg også straks muligheden, da den bød sig, og jeg har, den sidste uges tid, fået lov at teste dette lækre mobilcover fra RadiCover.

Coveret er fremstillet i lækkert, blødt gedeskind, som giver det et rigtig fint og eksklusivt look. Derudover er jeg rigtig glad for, at coveret, på trods af den specielle anti-strålingsmembran i forsiden, stadig ligner et hvilket som helst andet, klassisk-pænt mobilcover. Det har, udover antistråling, også plads til tre kreditkort, samt en lomme til sedler e.l.

 

Coveret reducerer op til 86% af af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra mobiltelefonen i retning af hoved og krop. Samtidigt beskytter coveret også mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

RadiCover anbefaler, at man lukker coveret, når man taler i sin telefon og det har jeg selvfølgelig prøvet, omend jeg var lidt skeptisk, fordi vi bor et sted hvor dækningen ikke altid er lige god. Igen overrasker coveret positivt, og der har ingen forringelse af lyd eller dækning været.

Min mening

Der er enkelte finesser i coverets design, som, efter min mening, kunne forbedres for fuldende den eksklusivitet man stiler efter. For eksempel, har man ikke adgang til volumenknapperne på telefonen, når coveret er lukket. Jeg kan umuligt være den eneste, der har behov for at justere lyden under en telefonsamtale. Det tænker jeg, at alle med børn kender til 😉

Derudover, sidder hullet til højttaleren ikke helt centreret og det sidder også en lille smule skævt. Det synes jeg, er lidt ærgerligt. Men det betyder intet for coverets funktionalitet.

Men virker det så, det her antistråling?

For at kunne udtale mig helt fyldestgørende om det, skal jeg nok bruge coveret i længere tid. Men der er flere morgener allerede, hvor jeg ikke er vågnet med hovedpine, og jeg lægger også telefonen under hovedpuden med lidt bedre samvittighed nu.

Der er ikke nogen tvivl om, at coveret er smart og lækkert, og selvom jeg synes prisen er i den høje ende af skalaen, med sine 399 kr, så synes jeg, at det er pengene værd.

I løbet af denne uge vil der blive udgivet en anmeldelse af coveret på MomsterTest så hold øje med siden, hvis i vil læse, hvor mange stjerner jeg ender med at give 😉

*Mobilcoveret er venligst sponsoreret til test af RadiCover. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, men må beholde coveret efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige.

5 kommentarer til “Jeg har fået et nyt iPhonecover, som beskytter mig mod stråling”

  1. Det er også en supergod løsning! Jeg skal bare kunne modtage opkald på stort set alle tider af døgnet, på grund af Johans sygdom, så det fungerer ikke rigtig for mig.

 1. Pas på brandfaren ved at lægge den under puden. Er ret sikker på du vil høre vækkeuret, selvom du sover med propper. Overvej lige om du kan finde en anden løsning.

 2. Det er bevist flere gange at disse covers ikke virker og giver falsk tryghed, selv sundhedsstyrelsen anbefaler at man ikke bruger covers!!!!! TOTALT SCAM derudover er det totalt usmageligt at de bruger børn og babyer i deres markedsføring.

  1. enig med Ellen
   sluk wifi – brug kablede computere
   sluk mobiltelefoner når i er hjemme – brug fastnet tlf
   få dit hus saneret. start med at få gennemmålt af en der har et RF måleapparat
   flyt væk hvis du bor ved mobilmast
   sig nej til smartmålere
   sig nej til unødvendige skanninger og kontrastvæsker
   send dit barn til kranio sakral massage ved behandlere som har et godt ry, ikke dem med en flot hjemmeside
   jeg vil næsten driste mig til at skrive “gør det modsatte af hvad lægerne anbefaler, så bliver alt godt”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen