Vil du høre en historie?

*Sponsoreret indhold

Jeg elsker at læse bøger, men i de seneste år, hvor Johan og hans sygdom har fyldt rigtig meget, har overskuddet til at læse selv ikke været stort. I stedet har jeg hørt lydbøger. Når jeg kører bil, når jeg hækler eller når jeg laver mad.

Det er den perfekte løsning for mig, lige nu, at jeg stadig kan fortabe mig i bøgernes magiske univers, samtidig med, at jeg laver noget andet.

Mageløse Marie

Jeg har også altid elsket at læse historier for Marie (og hun har heldigvis elsket at høre dem), derfor har jeg også altid haft et håb om, at hun ville finde bøgernes magi ligeså dragende som jeg.

Det tyder alt heldigvis på. Hun elsker nemlig allerede at læse. Men hun elsker også, ligesom jeg, at høre lydbøger.

Hun hører dem som godnathistorier eller når vi kører i bil. Præcis ligesom jeg selv gjorde, da jeg var barn.

Den største forskel er bare, at hun bruger sin iPad og ikke sin båndoptager som afspiller.

Marie hører lydbog

Fairytell

Hidtil har vi brugt den samme app til lydbøger, Marie og jeg. Men jeg var træt af, at det var svært for hende at gennemskue hvor hun skulle finde børnebøgerne.

Derfor tog jeg også i mod tilbuddet med kyshånd, da vi fik mulighed for at teste Fairytells app.

Fairytell er en helt ny og unik app for børn med børnebøger til tablet og smartphone.

Vi er meget glade for konceptet, både Marie og jeg. Det er nemt og overskueligt at finde de forskellige bøger, fordi de er inddelt i kategorier.

Lydbogsapp

Udvalget er stort, og det er nemt for Marie at se forskel på, hvad der er Ebog og hvad der er lydbog. Der er endda mange af bøgerne, som er begge dele, og som derfor kan lyttes OG læses på samme tid, så man dermed også får trænet sin læsefærdighed. Det er jo helt perfekt for en videbegærlig, læseglad 0.klasses elev som Marie.

lydbogsapp

Fairytell.dk får altså hermed vores varmeste anbefaling!

 

*Abonnementet er venligst sponsoreret til test af Fairytell. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, men Marie må bruge abonnementet i 3 måneder efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen