Gå glad i bad – Uden rengøringsbesvær

sponsoreret indhold*

Karbad, med masser af skum eller et langt varmt brusebad – Uanset hvad man foretrækker, så er det da bare lækkert!

Gå glad i bad

Kalk i vandet

I den del af Danmark vi bor i, er der rigtig meget kalk i vandet. Det ses tydeligt, i hele huset; på kaffemaskine og elkedel, på filtrene i vandhanerne og i særdeleshed også i brusekabinen, hvor kalk- og sæberester giver nogle rigtig trælse hvide aflejringer på klinker, armatur og glas.

Rengøring af brusekabinen har altid været et større projekt, som har krævet grundig skurring med skrappe rengøringsmidler (f.eks Klorin). Det gider vi bare ikke bruge den energi vi (ikke) har i overskud på.

Vi har derfor, i noget tid, undersøgt forskellige antikalk-systemer, så da vi fik mulighed for at teste BWT Quick & Clean sagde vi selvfølgelig JA TAK!

Men virker det overhovedet …

Man monterer et filter mellem blandingsbatteri og bruseslange. Når man har været i bad, tænder man for det kolde vand, trykker på en knap og skyller brusekabine og armatur over. Man skal ikke tørre vandet af. NEMT.

Det virker måske endda for nemt?

Vi har testet systemet i 10 dage nu, og vi kan uden tvivl se en forskel i brusekabinen. Der kommer stadig fedtpletter på armaturet, men dem kan vi tørre af med en tør klud, uden rengøringsmidler.

Så den er altså god nok?

Umiddelbart er mit svar JA.

gå glad i bad
De to billeder i øverst viser en test af vandhårdhed af vandet fra bruseren med aktivt filter. De to nederste billeder viser en test af vandhårdhed af vandet fra bruseren uden filteret tændt.

Billedet taler næsten for sig selv for vandets hårhed er kraftigt reduceret når filteret er aktiveret.

Rabatkode

De søde mennesker hos BWT har givet mig lov til at dele en rabatkode med jer.

Med koden momster20 får I hele 20% rabat på Quick & Clean systemet.

Det er ikke så tosset 🙂

Momstertest

Jeg har lavet en grundig anmeldelse af produktet, som du kan læse på Momstertest i nærmeste fremtid. Her kan du også læse andre mødres anmeldelse af produktet.

* BWT Quick & Clean systemet er modtaget til test af BWT. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, men må beholde antikalk-systemet efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige.

1 kommentar til “Gå glad i bad – Uden rengøringsbesvær”

  1. Pingback: En drikkedunk er vel bare en drikkedunk, eller hvad?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen