Kvalitetstid for spillefugle

*Sponsoreret indlæg

I starten af marts var Marie og jeg en tur i Flying Tiger Copenhagen for at kigge på deres udvalg af brætspil.

Brætspil

Brætspil og familietid

Fordi der er så meget fokus på Johan og hans behov, så forsøger vi, at lave en masse hyggelige og sjove ting med Marie, når Johan f.eks sover middagslur, eller i weekenderne, når hun får lov at være længere oppe.

Noget af det, Marie elsker, er at spille spil og vi har efterhånden prøvet lidt af hvert. Derfor kom det også som kærkommen mulighed, da vi fik lov til at købe nye spil i Flying Tiger Copenhagen.

Stort udvalg

Jeg blev meget positivt overrasket over deres udvalg og vi endte med følgende køb:

  • Minibordfodbold til Johan, som elsker at spille bordfodbold på OUH
  • Fuglevæddeløb – Som er et simpelt spil, Johan også kan spille med på
  • Hvad er jeg ? – Som nok er det spil, der har fået os til at grine højest
  • Gæt løs – Som virkelig sætter fantasi og kreativitet i spil
  • Slange- og stigespil – Som er et spil jeg husker fra min egen barndom
  • Bikubespil – Som er i samme kategori som Klodsmajor
  • Klodsmajor – Som her er udvidet med regneopgaver, så man får trænet matematik mens man spiller. Et oplagt valg til den læringsglade 1. klasses elev herhjemme.
brætspil

Pris og kvalitet?

Marie og jeg shoppede brætspil for lige knap 400 kr, så man må sige, at prisen er fair! Kvaliteten på spillene er også god. Dog er der små mangler; f.eks mangler pointbrikkerne i spillet “Hvad er jeg?”. Det er dog ikke noget, der gør en forskel for, om man kan spille spillet eller ej.

Jeg synes at sammenhængen mellem pris og kvalitet er helt fin. Jeg kan bedre acceptere de små fejl i denne prisklasse end ved de dyre brætspil.

Afprøvning

Vi har virkelig hygget os med at prøve nye brætspil, og flere af spillene indgår nu i “fast rotation” med de spil vi har spillet før.

Hvis i vil læse mere om Flying Tiger Copenhagens udvalg af brætspil m.v., så hop ind på Momstertest hvor der fornylig er udgivet en anmeldelse om netop dette emne.

* Vi har modtaget et gavekort til Flying Tiger Copenhagen for at teste deres udvalg af brætspil. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, men må beholde spillene efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen