Jeg blev vraget til fordel for en Playstation!

Dette indlæg indeholder reklame for Hama og Panduro *

I ugerne 18-21 har Panduro 20% rabat på alt deres Hama perleudstyr. I den anledning, har vi fået lov at teste et nyt perlekit; Forrest Friends by Anja Takacs.

Når jeg skriver vi, var det fordi, det oprindeligt var meningen, at Marie og jeg skulle have testet perlekittet sammen …

Brændt af

Den var Marie bare ikke med på alligevel, hun ville hellere spille Playstation med sin far. Og så kunne jeg ellers sidde der, med alle mine gode idéer og blomstre.

Men det er jo et meget godt eksempel på, at tingene ikke altid bliver, som man regner med, og så blev perlelegen bare til mor-tid i stedet for mor/datter-tid.

Forrest Friends by Anja Takacs

Perlekittet, som i kan se HER, kommer i en fin æske, som andre Hama-perlekits. I æsken var der to poser med perler, en vejledning og to perleplader.

Jeg startede med at farvesortere perlerne. Det gad Marie, utroligt nok, godt hjælpe med 😉

De nuttede skovdyr var hurtigt lavet – vejledningen var nem og udførlig og da perlerne var farvesorteret gik resten let.

Skovens dyr i haven

I vores forhave står et kirsebærtræ, som vi fik i bryllupsgave. Det var min tanke, at perlepladerne skulle hænges derud, så de kan skabe liv og inspirere forbipasserende fodgængere til snak og fantasi-fritløb. (Vi bor i en stille parcelhuslomme, med stien ind til en fin legeplads løbende parallelt med vores indkørsel, så der går mange vuggestue-, dagpleje- og børnehavebørn forbi).

hama panduro

Samtidig med, at træet kan ses, når man går forbi, så kan vi også se det fra stuen, og det har allerede givet anledning til mange gode snakke mellem Johan og jeg, at der nu hænger dyr i kirsebærtræet.

Det bliver helt sikkert ikke de sidste perledyr, der flytter ud i vores kirsebærtræ dette forår.

Og hvem ved – Måske kan de fine skovdyr (med venner). dobbeltjobbe som solsorte-skræmmere, så vi rent faktisk når at få kirsebærerne selv i år. Det ville jo ikke være så tosset 😉

*Vi har modtaget perlekittet fra Panduro til test. Jeg modtager ingen betaling for dette samarbejde, men må beholde de resternede perler efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige. 

2 kommentarer til “Jeg blev vraget til fordel for en Playstation!”

    1. Ja, det er virkelig fint, og giver anledning til mange små snakke med Johan. Ligesom det forhåbentlig giver anledning til snak hos de børn, der går forbi ❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen