Hvad har enhjørninger, Velgørenhed og “Børnenes uge” egentlig til fælles ?

Børnenes uge

sponsoreret indhold*

I anledningen af, at uge 22 er “Børnenes uge” har Panduro Hobby lanceret en kampagne, hvor man, ved køb af DIY-kittet Pearl the Unicorn (psst, i skrivende stund er det endda på tilbud!) støtter SOS-Børnebyerne med 15 kroner pr købt Pearl the Unicorn sæt.

1:5

Vi arbejder for, at alle børn skal have mulighed for at vokse op i en familie, som giver dem kærlighed og tryghed – hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie.

For hver krone, der bliver investeret i SOS Børnebyernes arbejde, får lokalsamfundet 5 kroner igen. (kilde: SOS Børnebyernes årsrapport 2018)

Derfor var det heller ikke en svær beslutning for mig, at sige JA, da jeg blev spurgt, om jeg ville teste Pearl the Unicorn, og dermed være med til at sprede budskabet om SOS børnebyerne yderligere.

Familietid

På grund af Johans sygdom, er vores hverdag altid totalt uforudsigelig og ofte ekstremt hektisk.

Derfor prioriterer vi også familietid højt, når vi har muligheden for det. Enten ved at tage på ture ud af huset, eller med krea-projekter, brætspil og lignende.

Det er ikke altid, at overskuddet til at “finde på” er så stort. Derfor er “færdigpakkede” DIY-sæt også oplagte. Man får alle materialer, der skal bruges, og kan fokusere sin energi på at være sammen om projektet. SMART!

Og helt ærligt. Hvem synes ikke, at det er win/win, at man kan kombinere familietid med velgørenhed på denne måde?!

Hvis du vil læse mere om selve produktet, Pearl the Unicorn, så hop ind på Momstertest hvor jeg også har skrevet en anmeldelse af den fine enhjørning.

*Vi har modtaget et gavekort til Panduro Hobby for at teste Pearl the Unicorn. Jeg modtager ingen anden betaling for dette samarbejde, men måtte bruge det resterende beløb på andre ting i Panduro Hobby. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen