Hvad skal vi lege?

*sponsoreret indlæg

Johan bliver passet hjemme. Det ved de fleste nok. Men jeg tror ikke, at ret mange tænker på, at kan være ganske udfordrende at aktivere en (næsten) 4 årig, så han udvikler sig aldersvarende, på så mange områder som muligt. Det kræver sin mor (og far).

Legeværelset

Vi har indrettet et stort værelse, som legeværelse, og her har Johan alt sit legetøj.

Men selvom man har meget legetøj (og det har han!), så er det jo altid spændende at få nyt legetøj, der måske kan inspirere til nye lege.

Gormiti

Derfor sagde jeg også ja, da jeg blev spurgt om Johan ville teste Gormiti for Amo Toys.

Gormiti legetøj er baseret på Gormiti tegnefilmene (se evt HER), som handler om fire børn, der bekæmper ondskab i Gormitiernes verden. De fire børn opdager det skjulte tårn, hvor alle deres heltedrømme pludselig bliver til virkelighed. I tårnet finder de også armbånd, som sætter dem i stand til at tilkalde og kæmpe med de legendariske gormitier. Gormiti er en serie om holdarbejde og venskab og om at nå sine mål og have det sjovt.

I kan læse mere specifikt om Gormiti hos Momstertest lige nu, hvor produktet er blevet anmeldt af andre bloggere.

Ikke i dag, mor!

Johan modtog både en kæmpe kasse med “Island Gorm Playset” og “Hyper Beast” og det var da også med jubel og store øjne, at han pakkede kasserne ud.

Gormiti Gorm island

Desværre er det sådan, med Johan og hans sygdom, at i perioder, hvor Johan har det dårligt, så har han ingen energi til leg. Og sådan en periode er vi i lige nu.

Jeg tror såmænd, at han ville finde det interessant, hvis han havde overskuddet til at kigge rigtigt på tingene, men det har han ikke haft endnu.

Jeg vil bare hænge på dig mor!

Sådan går meget af vores tid, når Johan er dårlig – på armen af mig (eller far), hængende hen over vores skulder, mens vi går frem og tilbage i huset. Der finder han ro og tryghed.

Når vi ikke går rundt, foregår de fleste aktiviteter siddende ved spisebordet. Enten med iPaden eller andre rolige aktiviteter.

Hyper Beast

Hyper Beast – pakken har Johan vist lidt større interesse for. Det er en rød løve, med en figur (Herald) siddende på ryggen. Den kan brøle og lyse, når man trykker på en knap. Den er sej, og den er lidt farlig (hvis man, som Johan er lidt bange for ting, der larmer).

Hyper Beast Gormiti

Fantasiens magiske univers

Legetøj, der udfordrer og opfordrer til brug af fantasien er, i mine øjne, altid en god idé. Og jeg glæder mig, til Johan igen har mere energi til leg.

*Vi har modtaget produkterne i gave  for at teste dem. Jeg modtager ingen anden betaling for dette samarbejde, men Johan må beholde Gormiti legetøjet efter endt test. Mine ord og holdninger kan ikke købes eller præges, derfor er mine anmeldelser altid 100 % oprigtige. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen